Az emelőfalas járművek előnye

2017/08/06. - írta: sylben19

Az emelőfalas járművek előnye

emelofalas-schoolclub.png

A szállítások során a teherautókra rakodás elég nehéz feladat szokott lenni, abban az esetben, amennyiben nem valamilyen raktérrel megegyező magasságú rámpáról kell elvégezni az egész feladatot. Ez teljes mértékben igaz például a költözések alkalmával is, ahol akár 1,5-2 métert is lehet, hogy emelni kell a szállítandó tárgyakat, így a pakolók rendkívül hamar elfáradhatnak a munkában, különösen nyáron a nagy hőségben. Ilyenkor remek megoldás lehet az, hogy valamilyen emelőfalas teherautóval végzik a szállítást, legyen szó bármiféle költözésről vagy áruszállításról, vagy éppen egyéb munkákról.

www.budapestikoltozteto.hu

Az emelőfalas jármű hátoldalán egy hidraulikus emelő található, amely tulajdonképpen egyfajta liftként funkcionál, a föld szintjéről a raktér szintjére emeli fel az egységet, így egyáltalán nem kell mélyről magasra emelni és pakolni semmit, egészen kényelmesen és könnyedén megoldható minden felmerülő probléma a pakolás és szállítás során. Természetesen, aki bármilyen szállítást saját magának szeretne elvégezni, annak is tökéletes megoldás bármilyen emelőfalas tehergépjármű, az már persze más kérdés, hogy azt ki is kell bérelni egy adott összegért a kölcsönzőből, de van, akinek még úgy is megéri.

Címkék: emelőfalas
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekesseg-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr9112716778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása